Zwemmen:
Ook dit jaar is er de mogelijkheid om gratis mee te kunnen doen aan zwemlessen bij het Vrijburgbad. Dit voor kinderen vanaf 6 jaar.
Er is een lesuur op de zaterdagmiddag en eentje op de woensdagmiddag.
Op zaterdag is het voor de beginnende zwemmer, als ouder mag je dan meezwemmen zodat het aanleren sneller en vertrouwder gaat. Op de woensdag is het voor kinderen die al echt wat kunnen, maar nog geen A diploma hebben.
Een domper is wel dat ik heb vernomen dat er ook bij het zwembad personeel gezocht wordt. Dus er is beperkt plek op de zaterdag op dit moment. De woensdag zit op dit moment vol met de kinderen die vorig jaar het A-diploma niet hebben gehaald. Maar af en toe zwemt er iemand af en is er zomaar weer een plekje is. En hopelijk wordt er snel een nieuwe zwemjuf of meester aangenomen en komt er meer plek vrij!
Belangrijk:
U moet zelf contact opnemen met het zwembad als u informatie wilt of uw kind wil opgeven voor de zwemlessen. U krijgt dan van het zwembad te horen of uw kind kan starten of dat het nog even duurt. Je kunt mailen naar: vrijburgbad-zwembad@optisport.nl. Vergeet niet erbij te zetten dat je kind op het Springtij zit!